Tuesday, October 23, 2007

MyTeam vs Indonesia

Hampeh..


Pada hari ahad yang lepas..saya dan dua orang rakan beserta pasangan mereka pergi untuk melihat pemain-pemain bolasepak handalan kita beraksi melawan negara Indonesia yang ramai sungguh umatnya dinegara mereka.


Kami mendapat pass masuk tanpa menggunakan tiket yang tertera di atas kerana kawan kami telah menelefon kami samada mahu masuk dan duduk tempat sebelah VIP..kami taknak tempat VIP sebab nanti VIP tengok-tengok kami bila MyTeam main tak betul dan keluar macam-macam perkataan dari mulut kami yang manis ini. Jadi kami duduk kat bahagian tetamu.



Betul dan tepat tekaan kami.MyTeam bakal mendapat kata-kata manis dan pujian-pujian yang memberansangkan dari kami bertiga. Bukan kutukan tau..tapi pujian..tahniahlah..korang berjaya menyeronokkan diri korang bermain bersama pasukan negara Indonesia. Penyokong MyTeam tetap ramai dan seluruh pembinaan di Kuala Lumpur dan Selangor tak siap kerana penyokong Indonesia bercuti diatas kemenangan negara mereka..hehehe

3 Comments:

Blogger one love telah menaip...

walaupun kalah, i do feel that myteam 2 tu bolehlah tahan... drpd takde langsung. kui kui kui

08:57  
Blogger Lestat telah menaip...

MyTeam 1 lagi ok dari MyTeam 2..hehehe.

11:51  
Blogger one love telah menaip...

yelah kot, sbb i haven't tgk pun anything drpd diorang. but sempat tgk diorang gi bercuti sakan kat old trafford. kalah gak... itulah, bebudak kita nie, kena kasi tekan kaw kaw baru diorang nak play ball sesungguh. nie bawak berlatih ke luar negara pun, still ngek gak... semoga diorang berjaya. manalah tau... kan? huhuhu

08:16  

Post a Comment

<< Home