Saturday, August 25, 2007

Seakan-akan mukaku dengan dorangla..

http://www.myheritage.com



Korang kena try tau benda ni..dan paling aku bangga sekali sebab muka aku seakan-akan muka Bob Marley(Penyanyi), Einstein(korang tau dia sapa..), Xzibit(Rapper), Sachin Tendulkar(Pemain Kriket), Cyndi Lauper(penyanyi), Maggie Cheung(pelakon) dan lagi 3 orang aku tak kenal sapa..hahahaha.

10 Comments:

Blogger viruspadu telah menaip...

cindy lauper pun ader... muhehehehe

13:02  
Blogger Lily.Lulu. telah menaip...

hiihihihih
amboi amboi ...


nanti aku try laa .. kalu rajin :D

13:41  
Blogger Zana Sadri telah menaip...

nampak sgt muka ko tu tak rupa org mesia. ala2 pendatang haram gitu. wakakaka...(gurauan semata2.. tiada yg berkenaan antara hidup dan mati) :D

14:52  
Blogger Umi Mia telah menaip...

wakakakakaka....gelak gelak......Albert Einstein tu yg tak tahan tuh......

17:36  
Blogger Miss Nazla telah menaip...

hahahaha tak bleh blah

00:37  
Blogger mad redo1 telah menaip...

hehehe... mad redo1 pun dah buat kat blogluckybeanie... siap ada roger federer lagik...

09:18  
Blogger Red Mummy telah menaip...

cindy lauper koooooo!!! eh idup lagi tak dia? ke dah kong?

mls tol aku nak buat lar...ko buatkan la mak meghah..

18:16  
Blogger Jie telah menaip...

hahahaha..kelakar la....agaknya kalo kakjie buat, ade tak irasĀ² angelina jolie...

19:10  
Blogger one love telah menaip...

kenapa ur face ada iras2 bob marley?!!! katakan tidak!!! i love bob so much i can't bear thinking that someone else does look like him!!! oh tidak!!!!!!! anak2 dia pun aku takleh terima.. tidak!!! tidak!!!
huar huar huar (nangis sambil gelak)

11:17  
Blogger elin telah menaip...

chris farley tu pelakon chub cerita klaka2 .. yg last =Beverhills Ninja . Dia mati muda sbb overweight n pengaruh alkohol :( harap2 awk x cam tu .

17:22  

Post a Comment

<< Home