Friday, April 11, 2008

Jadi Raja Sehari Je..

okla tu...

Aku punya majlis persandingan di Terengganu diadakan pada hari yang sama aku akad nikah. Tidak mengambil masa yang lama dan mudah untuk diuruskan dan cuma kelamkabut sikit adala..biasala tu. Aku sampai ke rumah pengantin perempuan pada pukul 2 petang dan kawan-kawan bloggers yang hadir adalah family abg Matredo1.Thank you bang for coming.

13 Comments:

Blogger Miss Nazla telah menaip...

senyap sunyi kejap blog
tup2 kawen sudah.

tahniah ye

18:18  
Blogger Lestat telah menaip...

Nazla : Senyap sebab nak prepare kawenla..hehehe

19:31  
Blogger one love telah menaip...

sweet je korang dua orang nih!

selamat menempuh perkahwinan yer!

07:41  
Blogger Jie telah menaip...

brserinya..... suka kakjie tgok..moga bahagia...selamanya

10:36  
Blogger pu3nemo telah menaip...

selmt pengantin br bro!!
moga bhgia ke anak cucu,amin..

23:39  
Blogger Miss Nazla telah menaip...

hoh prepare ek? takpe2. alasan diterima. samat pengantin baru. moga bahagia ke akhir hayat (zaman skang takleh sampai anak cucu je)

kem salam mem ok?

11:19  
Blogger Umi Mia telah menaip...

yang orange ni pun cantik..pandai pilih kaler....

Selamat Pengantin Baru dan semoga perkahwinan korang akan sentiasa bahagia dan ceria...

13:16  
Blogger meen telah menaip...

ayoooo...i missed it la..dah belated plak nak wish selamat pengantin baru kat dato' n datin ni heheh...tu laaaaa..lama sgt dok prepare nak kawin sampai blog bersawang..

anyway selamat membina keluarga bahagia hingga ke hujung nyawa ya untuk the husband n the wife..

errr..meen ingatkan u both nak pakai baju kaler pink?? kan ke the wife suka pink macam meen?? hihihi

20:41  
Blogger viruspadu telah menaip...

tahniah tahniah tahniah

sangat cantik la uols

sepadan jer tauuuuuu

semoga berbahagia yer

16:10  
Blogger Dumuro telah menaip...

See Please Here

21:41  
Blogger Livros e Revistas telah menaip...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Livros e Revistas, I hope you enjoy. The address is http://livros-e-revistas.blogspot.com. A hug.

15:10  
Blogger Lily.Lulu. telah menaip...

congrats tat !!!!
:)

sorry sangat2 aku x dapat nak dtg wedding kat KL ...

apa2 pun ... moga berbahagia hingga ke anak cucu yer

21:08  
Blogger Zana Sadri telah menaip...

wah....sudah berdua sekarang ya...

Tahniah ya en lestat dan isteri.

comeynyer pengantin pompuan.. :)

Welcome to our club ;)

16:26  

Post a Comment

<< Home