Monday, May 05, 2008

Ingin Dikhabarkan Kepada Semua

kenapa dalam last entry aku senyum dan senyum lagi..

Kerana "The Wife" telah disahkan pregnant dan aku bakal jadi seorang ayah..(walaupun masih awal) yippeee..tu sebab aku tersenyum je kerjanya. Rezeki dari Allah s.w.t untuk kami berdua.

17 Comments:

Blogger meen telah menaip...

whoaaaa..double tripple happiness la the husband..baru dapat the wife, dah nak dapat the baby plak..hehe meen dah agak dah ari tu tgk dok senyum2 jek..tapi tak sempat nak komen.

anyway..congrats ek for the-mama-and-papa-to-be. Kena jaga the wife baik2 tau..kita tumpang happy nii

19:18  
Blogger Lily.Lulu. telah menaip...

Alhamdulillah !!!
Congrats tat !!
:D

rezeki anak lepas nih ..
jangan lupa tunaikan hajat bini kalau nak makan sedap2

:P~

19:39  
Blogger Elyn telah menaip...

eh bile ko snap pic perut aku nih ekekekeke..... anyway tahniah lagikkkkk heheheheh

17:01  
Blogger nasazfrog... telah menaip...

alhamdulillah.. itu la rezeki yang cukup beharga bg setiap pasangan.. brape bulan dah,, diperingkat awal nih mmg nak kene jaga2 tau.. hepi :)

16:59  
Blogger Lestat telah menaip...

nasazfrog - Baru nk masuk 2 bulan.mmg kena jaga² sekarang.

17:24  
Blogger Lestat telah menaip...

Meen, Lily-lulu, Elin - Tq so much

17:25  
Blogger MyHeart telah menaip...

Tahniah !!!! jaga wife bebetul...mase ni lah kene bekorban skit....

23:45  
Blogger Tijah Fabulous... telah menaip...

Alhamdulillah...

Berjaya jugak...heheheh erm tahniah!!

Semoga mendpt anak yg soleh dan solehah...ehehehe 2 dah tu...doa kembar ni :)

Smoga Lestat dpt memenuhi segala permintaan isteri mase mengandung..I mean mengidam time!!

09:14  
Blogger Y u Z z 9071 telah menaip...

bagusla..

rezeki dari Allah dah sampai..

jaga wife elok2 ye...

09:41  
Blogger viruspadu telah menaip...

tahniah tahniah tahniah

syokkkkkkkkkkkk la kan

09:52  
Blogger Umi Mia telah menaip...

Tahniah.......even dah lama dah ucap tahniah..yang nih formal kat blog..hehehehe

13:14  
Blogger Suara Seorang Rakyat telah menaip...

This comment has been removed by a blog administrator.

14:00  
Blogger Lestat telah menaip...

My Heart - Tgh berkorban jiwa dan raga ni.

Tijah Fabulous - Mengikut perintah The Wife..kalau kembar apa salahnya.

yuzz9071 - Insyallah..

viruspadu - syok tau..

umi mia - ada formal² gitu..hikhik

14:03  
Blogger mangosteenskin telah menaip...

tahniah.

tq kerana komen dan berminat buat stamp.

saya belajar buat rubber stamp dari sini: http://blogdelanine.blogspot.com/search/label/handcarvedstampstutorial

selamat mencuba! beritahu saya jika sudah buat ya!

21:37  
Blogger mad redo1 telah menaip...

tahniah buat mu, lestat perkasa!

hehehe...

04:03  
Blogger mangosteenskin telah menaip...

helo lestat,
sayapun belum dapat proper tools untuk buat stamp. di KK ni x jumpa pulak ada jual kat mana. buat masa sekarang pakai pisau saja. ink pun saya pakai yang biasa digunakan dipejabat. cuba lestat tengok kat mana2 kedai art supply.

sebelum dapat tool yg sesuai, cuba2pakai pisau, kedai alatulis biasa ada jual art knife yg mcm pen tu.

13:57  
Blogger Zana S telah menaip...

wah... TAHNIAH! murah rezeki hang berdua. :D

Gambar sat ek.. try load today gak :D

13:56  

Post a Comment

<< Home