Friday, June 01, 2007

Utusan Raja Sehari




Tanggal 1hb Juni 2007

Selamat Pengantin Baru
Sahabatku

Maka tersebutlah sudah, pada tarikh 1hb Juni 2007, sahabatku Mohd Hasiff B. Yaacob telah menamatkan zaman bujang beliau dengan pasangan pilihannya iaitu sahabatku juga Elani Bt Zainuddin di Masjid Negeri, Seremban, Negeri Sembilan. Majlis dimulakan dengan pertunangan beliau pada pukul 11pg di rumah pengantin perempuan di Seremban 2 dan majlis pernikahan beliau dilakukan pada pukul 2.3optg selepas solat Jumaat. Beliau dinikahkan oleh Imam Besar Masjid Negeri sendiri. Majlis resepsi akan diadakan pada 2hb Juni 2007 di Dewan Majlis Perbandaran Seremban, Negeri Sembilan..

Ya Allah..Ya Tuhanku..berkatilah kedua-dua mempelai ini dengan limpah kurniaMu dan panjangkanlah jodoh mereka sehingga ke anak cucu. Amin

Dah 2 orang kawan aku menikah, kedua-dua majlis dapat aku hadiri. Alhamdulillah..

Aku..??? Insyallah...ada rezeki akan aku war-warkan kepada anda semua.

8 Comments:

Blogger Umi Mia telah menaip...

Wedding u nanti..I nak makan kat meja pengantin tau....segala udang berdiri, terbaring..sume I nak rasa...wakakaka

10:35  
Anonymous Anonymous telah menaip...

hai... kawan2 sume dah ke jinjang pelamin.. ed bila lagi.. klu dah confirm date tu jgn lupa jemput okey.. InsyAllah laily ngan family
datang.. tapi make sure hari tu ed sebijik macam pahlawan melayu yg paling macho that day..hahaah control macho la beb..

12:22  
Blogger MyHeart telah menaip...

pak..pak..pak..pong..pong...pong...!!! Kengkawan anda dah pun berkahwin...agak-agaknye bile turn anda pulak yek????

14:01  
Blogger ^AnGeL iN DiSguiSe^ telah menaip...

This comment has been removed by the author.

08:59  
Blogger ^AnGeL iN DiSguiSe^ telah menaip...

How come muka pengantin (sixth pix) merah..?? Takkan blushinggg kot..

09:07  
Blogger Lestat telah menaip...

ada flash dari kamera sebelah..tu yg jadi merah..hehe

12:17  
Blogger Kak Jie telah menaip...

Selamat pengantin baru..semoga jodoh berbekalan...dan berjangkit kat tuan entry pulak...mesti grand kan..kan...

12:03  
Blogger Jie telah menaip...

lama tak hapdet..pengantin tu pun dah nk dpt anak sorang dah...hiks!

10:45  

Post a Comment

<< Home