Wednesday, June 03, 2009

Cabaran untuk mencabar

Setelah 15 komen yang aku dapat memberansangkan termasuk komen dari aku juga,maka aku dengan ini merasmikan pertandingan.

Syarat-syarat pencabar

1. Korang kena jawab semua soalan dan jawapan akhir adalah jawapan yang aku perlukan.
2. Korang kena ikut aturan yang telah ditetapkan.takleh skip sebab korang takkan dapat jawapan akhir kalau korang skip.
3. Aku hanya ada dua hadiah..DUA sahaja hadiah,dimana tempat 1st dan 2nd akan dapat hadiah.
4. Jawapan adalah berdasarkan sapa cepat dia dapat.kalau terlambat,korang tak dapat.
5. Semua jawapan hendaklah di emel kepada aku sebelum hari Jumaat pukul 12 tengahari ke lepakmamak@gmail.com dengan tajuk emel JAWAPAN AKHIR.kelewatan anda amatlah dikesali
6. Hak untuk menentukan jawapan adalah atas tangan pencabar sahaja.
7. Pertandingan ini adalah untuk memesrakan lagi pembaca blog..hahahaha
8. Sekiranya ada masalah apabila mendownload fail soalan.Sila emel kepada aku dan aku akan emel soalan mana yang tak dapat buka.Kelewatan aku menjawab emel akan melambatkan anda juga.

Hadiah untuk dimenangi


Soalan Pencabar Pertama

Apakah jawapan bagi soalan logikal ini :

1,2,6,42,1806,_______ ???

Jawapan ini merupakan password untuk bukak fail soalan Ke 2 di bawah

Download Fail Soalan Ke 2

Soalan Pencabar Kedua

Menggunakan jawapan dari Fail soalan Ke 2 tadi buka fail Ke 3 di bawah

Download Fail Soalan Ke 3

Soalan Pencabar Terakhir

Download Fail Soalan Terakhir



Sekian Terima Kasih
Harap Tercabar

Emel : lepakmamak@gmail.com
Dateline : Jumaat (5hb Jun 2009) sebelum kul 12 tengahari

15 Comments:

Blogger Arin telah menaip...

phewwww...

15:31  
Blogger Lily.Lulu telah menaip...

giler laaaa
kang balik umah aku perah otak
hehehe
:D

15:51  
Blogger Arin telah menaip...

tat..soklan last tuh tak aci laaaaaaaaa..mana aku tau..lain2 semua dah settle...!!!

15:59  
Blogger Lestat telah menaip...

This comment has been removed by the author.

16:06  
Blogger Arin telah menaip...

tat..aku dah send email!huahahhahahah..

16:12  
Blogger Lestat telah menaip...

Arin - ko tak download fail soalan ke 3.aku tau.

16:12  
Blogger one love telah menaip...

opis aku block 'link'
balik kang aku jawab ;p

16:13  
Blogger Arin telah menaip...

erk..aku donlod..yang tulisan j**i tuh kan?

16:20  
Blogger Diari Milik Pink telah menaip...

erk..

tengok soalan satu je dah teleng kepala pk.
ok..
masuk tidur jap dengan harapan keluar dalam mimpi.
ehhehe..

17:08  
Blogger Y u Z z 9071 telah menaip...

huhu..hadiah 1st dengan kedua tu sama ke ?

cantikk eh

17:14  
Blogger arfahadnan telah menaip...

dah jawap..

09:47  
Blogger Lestat telah menaip...

Diari milik Pinki - hahahah..ilham,ilham.

Yuzz9071 - Ahh..sama.

arfahadnan - terima kasih

14:05  
Blogger Lily.Lulu telah menaip...

siyes aku bengong
adoiiiiiii ...
aku x pandai
:(

10:17  
Anonymous Anonymous telah menaip...

dan pemenang nye?..

11:24  
Blogger Lestat telah menaip...

pemenang nnt aku kabor..aku bz dgn anak sekarang..sabor yer.

13:11  

Post a Comment

<< Home